Geen producten (0)

Over ons


Wij zijn begonnen met een passie voor fotografie. Na veel opleiding en praktijkervaring onstond FabFoto. FabFoto is reseller van één van de grootste drukkerijen dus wij bieden onze produkten vaak goedkoper aan dan in een fysieke winkel. Wij beschikken over een mobiele studio in het centrum van Gemert.

Wij zijn dus gevestigd in de gemeente Gemert-Bakel (Brabant) en streven de hoogste kwaliteit en service na. Dit doen wij o.a. met Sony A7R3 camera's, Carl Zeiss lenzen, professionele fotobewerkingssoftware zoals Adobe Photoshop en Lightroom en door uw wensen voorop te stellen. FabFoto is actief in Brabant, Gelderland en Limburg, tot maximaal een uur rijden vanaf Gemert. Wij berekenen geen reiskosten.

Neemt u gerust via telefonisch of via e-mail contact met ons op, zodat wij u met plezier verder kunnen helpen.

Fabfoto maakt fabuleuze foto's in de volgende disciplines:

VOORWAARDEN EN BETAALMOGELIJKHEDEN

De bestanden die wij verzenden worden door FabFoto gratis als backup bewaard, zo lang als de levensduur van de harde schijven.

Foto's worden op professionele en gekalibreerde monitoren bewerkt. Dit is de reden dat kleuren in uw beleving kunnen afwijken.

U kunt kiezen uit 2 betaalmethodes. Het is mogelijk om zelf per bank het bedrag aan ons over te maken of u kunt betalen met Afterpay. U gaat dan akkoord met de voorwaarden van Afterpay en u bevestigt hiermee de volgende weblinks te hebben gelezen:

https://www.afterpay.nl/nl/algemeen/betalen-met-afterpay/betalingsvoorwaarden

https://www.afterpay.nl/nl/algemeen/betalen-met-afterpay/algemene-voorwaarden-nl

AfterPay voert voor www.fabfoto.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.fabfoto.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 550,00, inclusief BTW als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 550,00, inclusief BTW. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Zoals eerder vermeld is het (in het winkelwagentje) ook mogelijk om te kiezen voor een overschrijving via uw eigen bank.

U accepteert de levering van FabFoto die met de hoogst mogelijke zorg is samengesteld.