Geen producten (0)
 

Hoogtefotografie

€ 25,00 (exclusief btw 21%)
Omschrijving

Hoogte foto's

Al vanaf 10,00 euro per foto*

Hoogtefotografie wordt gemaakt met een lange paal. Bovenop de glasfiber/carbon paal zit een kleine maar professionele camera bevestigd met een Carl Zeiss lens. De kleine camera schiet in een hoge resolutie (20,1 MP) en volledig in RAW. Dit betekent dat de foto's (nagenoeg) zonder kwaliteitsverlies bewerkt kunnen worden. Zo kunnen wij ook voor hoogtefotografie een blauwe lucht garantie geven. Wilt u onderscheidend zijn en de voorfoto van de woning extra laten opvallen dan is hoogtefotografie wellicht een goede keus. Ook foto's van de tuin en de omgeving komen extra tot hun recht met hoogtefotografie, waar foto's extra ruimte tonen.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor 360 graden hoogte fotografie. De 360 graden foto's zijn (en blijven) echter onbewerkt, in tegenstelling tot de reguliere hoogte foto's. 360 graden hoogte fotografie is hetzelfde geprijsd als reguliere hoogtefotografie.

*Bij afname van meerdere foto's, vanaf foto 4 zijn de kosten 10,00 euro per foto. Wij werken met een staffel/kwantum korting. Prijzen zijn in combinatie met een samen te stellen pakketafname. Indien u reeds een pakket bij ons afneemt is er een extra korting mogelijk.

Open het uitklapmenu "Aantal hoogte foto's" (en niet "Aantal") om van een staffel/kwantum korting te genieten.