Geen producten (0)

Portretfotografie

Portret of familiefotografie kan bestaan uit groepen of individuele personen. Het is bijvoorbeeld ook leuk om een fotorapportage te laten maken van uw baby of kind(eren). Ook kunnen wij van uw favoriete huisdier(en) foto's maken.
Foto's kunnen bij u thuis gemaakt worden of bij mooi weer op een externe locatie (zoals bijvoorbeeld het kasteel in Gemert of elders buiten Gemert) maar ook in onze eigen fotostudio in het centrum van Gemert.

FabFoto levert all-in prijzen wat betekent dat de reiskosten zijn inbegrepen maar ook ALLE digitale bestanden worden gratis en zonder watermerk aan u via onze eigen WeTransfer service verstrekt. Foto's worden met de beste camera's en lenzen genomen en professioneel nabewerkt. De bestanden die u krijgt zijn zowel in JPG als het RAW bestand zodat er (toekomstig) ook nog (grote) afdrukken gemaakt kunnen worden. U wordt eigenaar van de bestanden dus wij plaatsen geen watermerk. Wij bewerken maximaal 20 fotobestanden voor u maar meer is op aanvraag altijd mogelijk.

Wij nemen alle tijd voor een fotoshoot, zelfs als het anderhalf uur duurt, het maakt ons niet uit. Prijzen zijn exclusief 21% BTW, houd hier a.u.b. rekening mee.

Wilt u de foto's ook geprint hebben dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn reseller van een grote drukkerij en leveren daarom onze producten goedkoper dan in een fysieke winkel. Er zijn talloze mogelijkheden waaronder printmogelijkheden op aluminium, canvas, forex, fotopapier, hout, plexiglas, (tuin)posters, maar ook feestslingers, mokken, muismatten, enzovoort. De voorgenoemde printmogelijkheden staan, tesamen met de prijs, hieronder in onze webshop. Op aanvraag kunnen wij nog veel meer leveren.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW. In de winkelwagen ziet u vanzelf het bedrag inclusief BTW.

Sorteer op:  

Complete all-in fotosessie In deze fotosessie (naar uw wens familie, kinderen, baby,…
€ 150,00
Foto op canvas Afmetingen (meer afmetingen mogelijk op aanvraag): 20x30cm,…
€ 39,00
Foto op kunststof Afmetingen (meer afmetingen mogelijk op aanvraag): 20x30cm,…
€ 45,00
Foto op aluminium Afmetingen (meer afmetingen mogelijk op aanvraag): 20x30cm,…
€ 49,00
Foto op hout Afmetingen (meer afmetingen mogelijk op aanvraag): 20x30cm,…
€ 55,00
Foto op plexiglas (acrylglas) Afmetingen (meer afmetingen mogelijk op aanvraag): 20x30cm,…
€ 59,00
Foto op tuinposter Afmetingen (meer afmetingen mogelijk op aanvraag): 40x60cm,…
€ 65,00
Onze overige producten/diensten, vanaf: Wij leveren tal van andere producten en diensten, op maat…
€ 19,00